zondag 9 januari 2022

De Graafschap – VVV

Typisch zo’n wedstrijd waarbij de wedstrijd een hinderlijke onderbreking vormt van het bestuderen, noteren en interpreteren van de teksten die voorbijflitsen op de reclameborden.

Wat is uw bedrijf waard?
Leef bewust, winkel bewust
De heren van 0314

Een commentator, een interviewer, een presentator en twee analisten voor een wedstrijd in de marge. Er zijn beroepsgroepen die het met minder moeten doen.

Alles voor jouw sport
Seesing flex
Valid sign official dealmaker

Official dealmaker. Zou dat geen geschikte nieuwe job zijn voor Kristopher Da Graca? Gewoon iets anders gaan doen, dat hele voetbal lekker achter je laten. Niet jouw ding.

Tijd voor koffie
Coffee fresh
Moods coffee

Clay Ruperti heten en dan in een waterkoud en leeg stadion een draak van een wedstrijd moeten fluiten. Clay gun je een bomvol Maracana, badend in de zon.

Bewust winkelen
Intersnack
Samen verkleinen we de kans op een cyberaanval


Joeri Schroijen, dit seizoen tweede op de ranglijst van eerste divisiespelers met de meeste schoten zonder dat die tot een doelpunt leiden. En dan toch een directe vrije trap op een kansrijke positie opeisen.  

Night Star Express
Achterhoeks Padvast
Word ook Heerenboer

Heerenboer. Zou dat geen geschikte nieuwe job zijn voor Brian Koglin? Gewoon iets anders gaan doen, dat hele voetbal lekker achter je laten. Niet jouw ding.

Teamwear
Energy Point
Bezorging & service aan huis

Joeri Schroijen, dit seizoen tweede op de ranglijst van eerste divisiespelers met de meeste schoten zonder dat die tot een doelpunt leiden. En dan compleet uit je dak gaan als Nick Venema zo verstandig is de bal niet aan jou te geven hoewel je in kansrijke positie bent.

Snelle levertijden
Proef karakter
Slam!

Nick Venema, typisch zo’n speler over wie binnenkort iemand gaat zeggen ‘Er zit een goeie kop op’. Gertjan Verbeek bijvoorbeeld.

Het grootste scootermerk van Nederland
Agribioforce
MDH on screen

Hoe zou Danny Post deze wedstrijd hebben beleefd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten