vrijdag 22 januari 2021

VVV – Go Ahead Eagles

Hans
Presentator Milan van Dongen, voorafgaand aan de wedstrijd in gesprek met Hans de Koning: ‘Hans, ga je dadelijk in de kleedkamer nog iets tegen je spelers zeggen?’
Hans de Koning: ‘Lekker pillen!’

Sjors

‘Wij werken aan de verbinding met de commentator’
Hoeft niet per se.

Kees
Analist Kees Kwakman na afloop over Go Ahead-speler Luuk Brouwers: ‘Toen was ie echt nog een schrumpeltje.’
Schrumpeltje? Schriëpel, zal ie bedoelen. ‘En schriëpel menke.’

Merie
Verder niet te veel woorden aan vuil maken. Als VVV de beker niet serieus neemt, doet Mikanista dat ook niet. Nog een zegen dat Onze Lieve Vrouw van het Wonderbare Schot wel deed waarvoor ze is aangenomen. Houd braaf stand, Merie!

1 opmerking:

  1. Geachte heer Mikanista, in vervolg op uw prachtige blog over de gewonnen wedstrijd tegen Twente, neem ik de vrijheid het volgende met u te delen.

    Allereerst.

    Dat u blogt en appt en nog steeds geen alcohol drinkt en enkel rooibosthee is een wonder. En daar wil ik het met u van gedachten over wisselen. Over de wonderbare wederopstanding van VVV, de ploeg die door media was afgeschreven. Toen ik gisteren wakker werd en even later naar buiten keek, wist ik het al. Onze favoriete ploeg maakte een grote kans op een zege.

    Waarom? Het had gesneeuwd, heer Mikanista.

    In de legende van Onze Lieve Vrouw van het Wonderbare Schot is eveneens sprake van winter en van een besneeuwd landschap. De sneeuw, gevallen in de nacht van zaterdag op zondag in Limburg, was een teken van Onze Lieve Vrouw van Sevenum. Na de vos die ze naar De Koel heeft gestuurd, een wolf zou teveel opzien baren, gisteren dus de sneeuw.

    Desalniettemin: voor eeuwig heimwee naar De Kraal,
    Kraalveteraan

    BeantwoordenVerwijderen